Dolors Busquets

Dolors Busquets

Sóc la quarta generació d’una nissaga de fotògraf i des del dia que vaig nèixer he respirat la flaire de l’art fotogràfic, he viscut i crescut envoltada de fotògrafs, de càmares fotogràfiques amb les que jugava i amb sis anys ja utilitzava, de formules químiques per realitzar el revelat en b/n on tot semblava que es fes per art de màgia, aquest procés em tenia hipnotitzada i sempre que podia m’escabullia al laboratori a ajudar i mirar com succeia el miracle.

Totes aquestes experiències en van fer descobrir la vida des d’una perspectiva diferent, en vaig adonar que la vida està composta de moments efímers que desem en el nostre calaix dels records, un calaix que de vegades queda oblidat i gràcies a la meva ajuda el podeu obrir cada cop que mireu les fotos d’aquells instants plens d’amor i felicitat que us vaig capturar.

Gràcies a aquestes complicitats puc fer una de les feines més meravelloses que hi ha al món, el poder inmortalitzar moments especials que no es tornen a repetir i, gràcies a les fotos els podem dur sempre en el nostre cor.

Ramon Garcia

Sempre he estat vinculat amb la fotografia, ja des de ben petit recordo que acompanyava al meu avi amb el camió-estudi a fer fotografies de carnet pels pobles del voltant. Després vaig aprendre treballant amb el Carles, el meu oncle, i ara fem equip amb la Dolors, la meva cosina, per continuar el que més ens ha agradat sempre: la fotografia.

M’agrada la fotografia natural i espontània, captar el sentiment i les emocions de la gent i convertir-los en records innoblidables. M’agrada captar el que passa a la meva ciutat quan faig un reportatge, la història, els sentiments, el riure, els records de la gent.

Aconseguir captar tots aquests moments, es per mi un nou repte cada vegada que agafo la càmera.

Ramon Garcia