Fons fotogràfic de Fotos de Reus Antigues

El nostre fons fotogràfic, ric en fotos Reus antigues, data des de 1926 i s’ha convertit en una font habitual d’obtenció d’imatges d’arxiu per als diaris d’aquestes comarques. Aquestes fotos Reus antigues són també sol·licitades, de tant en tant, per la resta de Catalunya, i no només per la premsa escrita i visual. La nostra col·lecció de fotos Reus antigues és un testimoni visual inestimable de la història regional.

L’arxiu de l’establiment, una font rica en fotos Reus antigues, és sovint punt de referència obligada per entitats, institucions, investigadors o historiadors.

Des de fa pocs anys, amb l’objectiu de preservar les fotos Reus antigues, s’ha iniciat el procés de catalogació dels documents gràfics. Fins ara s’han inventariat més de 25.000 reportatges diferents, que inclouen un riquíssim repertori de fotos Reus antigues, amb entre nou i onze milions de fotogrames que fan referència a tota mena d’actes públics o associatius, fets destacats, política, festes tradicionals i religioses, escenes de la vida quotidiana, esport, ensenyament, sanitat o empresarial.

Aquest fons excepcional de documentació històrica gràfica, amb un èmfasi especial en les fotos Reus antigues, es pot consultar per obtenir una còpia d’allò que més us pugui interessar.

NECESSITES FER-NOS UNA CONSULTA?

PER QUALSEVOL COSA SOBRE EL NOSTRE FONS FOTOGRÀFIC, CONTACTA’NS